Pannenkoeken met hazelnotenpasta aan spies

Gepubliceerd op 16 april 2021 om 14:30

Pannenkoeken doen het bij veel kinderen goed en het is echt heel makkelijk om te maken. We zien heel veel mensen moeilijk doen met allerlei
ei-vervangers, maar geloof ons dat is echt niet nodig. We gebruikten haver- en boekweitmeel omdat het gewoon hele voedzame meelsoorten zijn en glutenvrij (is dat belangrijk voor je, kies dan voor glutenvrij gecertificeerde). Je kunt iedere soort plantaardige melk gebruiken, wij gebruikten havermelk. De hazelnotenpasta hoef je natuurlijk niet zelf te maken, maar is wel erg lekker (Demi & Jip smullen er beide graag van!)

Je hebt nodig (voor 2 pannenkoeken)

100 gram havermeel
100 gram boekweitmeel
300 ml plantaardige melk
Hazelnotenpasta (check dit recept om zelf te maken)

Zo maak je het

  1. Meng de boekweit en havermeel samen en voeg de plantaardige melk toe. Maak er een mooi beslag van en bak vervolgens de pannenkoeken aan beide zijden bruin.
  2. Besmeer het daarna met een lekkere laag hazelnotenpasta (of ander spread naar keuze) en rol het op. Snij het in stukjes van ongeveer 1 cm, rijg dit aan een spies.

Eet smakelijk!

 

Heb je al meegedaan aan onze win-actie? Maak een mooi gerecht met aardbeien in de hoofdrol en zet een foto onder de
actiepost op Instagram of Facebook en wie weet win jij wel een super gaaf kookschort!

 

Volg je ons al?

 

Deel het gerust met anderen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.